KIMCHI coverage on !nsert Pagi (TRANS TV)

5 June 2011 at 1:02 PM | Posted in Uncategorized | Leave a comment

cr: papriKYU @YT

::admin T @thiaTEUK ::

Superstar K3 Audition

5 June 2011 at 12:56 PM | Posted in News / Info | 1 Comment

salah satu admin di SEI dapet email tentang audisi Superstar K3 yang akan diadakan secara global.berikut infonya

Hello. This is Kristen Minjeong Kim from CJ E&M which is media & entertainment company in South Korea, and I’m in charge of overseas marketing.

At this moment we’re having a competition called Superstar K 3, which is a star searching audition such as American Idol. We’re happily announcing that we’ll have a special event for foreigners living in abroad, all K-POP lovers can apply to the competition with their videos by uploading it to YOUTUBE. The contestant with most votes will get a return ticket and accommodations for the upcoming qualifier round Seoul, which will be held in July.

About the event above, Would you do me a favor?

Since we want to let all the K-POP lovers know about this event, and hope that they can show their talent to the world and share it with each others.

If you love the purpose of this event, place Global Super Tour promotional image and announce it to members. Since I couldn’t attach PR image here, If you let me know your thought, I’ll send you the promotion image.

With my best.,

Kristen Minjeong Kim

cr : admin Rie

:: admin T @thiaTEUK ::

[FANCAM] Super Junior at KIMCHI 2011

5 June 2011 at 11:53 AM | Posted in Fancams, SJ-M, Super Junior, Video | Leave a comment
Tags:

Kimchi teaser

Continue Reading [FANCAM] Super Junior at KIMCHI 2011…

Super Junior berubah menjadi vampir untuk 12plus Cologne’s “Twilight”

23 February 2011 at 4:53 PM | Posted in News / Info, Super Junior, Video | Leave a comment

Super Junior telah berubah menjadi makhluk abadi untuk CF Cologne 12plus dengan aroma  terbaru, “Twilight”.

Dalam CF, Super Junior terlihat mengejar seorang aktris Thailand, yang memerankan vampir tak terkalahkan Dia menggoda Super Junior dengan penampilannya yg mirip vixen dan (mungkin) aroma yang menarik. Akhirnya, mereka juga berubah menjadi makhluk yg tampan dan juga sebagai vampir yang lapar.

Dikemas dalam botol pink girly, “Twilight” pasti menjadi sebuah produk yang laris untuk fangirls di Thailand. Lihatlah promo selama 30 detik di bawah ini!

cr: Allkpop

:: admin Thia ^^~ ::

Super Junior 3D Movie Caps

23 February 2011 at 4:18 PM | Posted in Photos, Super Junior | Leave a comment

Full Credits to JudoKang @ iheart5uperjunior.com

:: admin Thia ^^~ ::

Tato baru Kibum

23 February 2011 at 2:34 PM | Posted in News / Info, Photos, Super Junior | Leave a comment

Adakah diantara kalian semua yang kangen sama Kibum oppa?:)

Akhirnya setelah beberapa hari tidak meng-update twitternya,Kibum pun men-tweet dengan sebuah foto yang cukup mengejutkan.

“하하.. 지우기 전에 한방 찍어봤다. 역시 이런건 낯설다ㅡㅡ;;

Haha… Gambarnya terlihat oriental. Ini sepertinya jadi anehㅡㅡ;; “

Dan komentar para fans

  • “Ini apa artinya?”
  • “Waw,,, tato baru !! Cepatlah kembali!! Miss U”
  • “Aku ingin tau arti dibalik tato itu!!”
  • “aisshhh oppa! Apa yang kau lakukan dengan dirimu sendiri !?? x_X aigoo” dll

cr: AFC

::admin Thia ^^~ ::

Survey SHINee Indonesia Fan Party & Survey Harga Tiket Konser SHINee

21 February 2011 at 8:10 PM | Posted in News / Info, Shawol, SHINee | Leave a comment

for those who don’t know this news yet,admin will inform you about this survey oke?

Annyeong haseyo chingudeul….. Kami perwakilan dari SHINee World Indonesia, berencana akan mengadakan SHINee Indonesia Fan Party. Sehubungan dengan hal tersebut, kami sedang membuat survey tertulis untuk acara ini. Kami telah mendapat konfirmasi dari salah satu EO, jika survey tertulis ini telah mencapai target, maka SHINee Indonesia Fan Party ini akan terlaksana. SHINee Indonesia Fan Party ini direncanakan akan berlangsung pada bulan Juni atau Juli 2011 *saat liburan sekolah*, sehingga tidak mengganggu waktu sekolah kalian.

Langkah-langkah :

1. Download form surveynya di –>http://www.mediafire.com/?c6u8g4uiuh8ae2o atau di –> http://www.mediafire.com/?z9900q3mg3vwbn2

2. Isi formnya

3. Scan atau foto ttd kalian

4. Kirim kembali form yang sudah diisi beserta hasil scan atau foto ttd kalian ke email, officialshawolindo@yahoo.com dengan judul “nama lengkap kalian masing-masing” atau isi aplikasi ini –> http://www.facebook.com/SHINeeWorldASIA?sk=app_4949752878

Sebelum mengirim kembali formnya, tolong dipertimbangakn baik-baik, apakah kalian benar-benar akan hadir dalam acara SHINee Indonesia Fan Party ini.

Untuk harga tiket, kami belum mendapat konfirmasi. Biasanya harga tiket berbeda-beda, ada tiket VVIP, VIP, GOLD, dan PLATINUM. Kami belum bisa memastikan untuk harga tiket. Pihak EO sangat berharap survey tertulis ini dapat mencapai target, sehingga SHINee Indonesia Fan Party ini dapat benar-benar terlaksana. Dan jika acara ini sukses tanpa ada kendala, maka ini adalah pertama kalianya EO di Indonesia yang berhasil mendatangkan artis SMEntertaiment, sehingga pihak EO lebih mudah dalam mendatangkan artis-artis SMEntertaiment lainnya.

Kami sangat memohon partisipasi dari kalian semua, para SHINee World Indonesia khususnya. Kalian ingin SHINee bisa datang ke Indonesia lagi kan? Ini juga membuka peluang bagi Indonesia untuk masuk ke list SHINee World Concert. A-Yo, beri partisipasi kalian dan buktikan kalau kalian memang benar-benar ingin melihat SHINee secara Live !!! Fighting !!!!

Contact Persons :

+6285649532352 (kee)

+628563014747 (nanda)

+6285648204976 (silvia)

*Batas terakhir pengumpulan tanggal 28 Februari 2011

KAMSAHAMNIDA

cr: shineeworldloveshinee.blogspot.com —————————————————————————————————————————————————- Buat yang punya twitter follow @SWICPetition yaaa 😀 SHINee bakal dateng ke Indonesia lagi kalo target 4000 followers sampai Maret nya tercapai. buat info lebih lanjut kalian bisa liat timeline nya Follow @SWICPetition atau ga tanya tanya dengan mention langsung ke mereka nya aja 🙂

cr: SHINee World Indonesia Fansclub

Admin gatau twitter itu ada hubungannya atau enggak sama survey diatas.But keep support them, Shawol 🙂

—————————————————————————————————————————————————-

Polling Harga tiket Konser SHINee di Indonesia

http://www.misterpoll.com/polls/516557

polling ditutup awal Maret~

cr : SHINee World Indonesia Fansclub

Super Junior on Japanese Newspaper – Korea No.1 popular boy band

21 February 2011 at 7:42 PM | Posted in News / Info, Photos, Super Junior | Leave a comment

(cr:@amixoxo17 , sgsjelfs)

:: admin Thia::

Super Junior reaches 3rd on the Oricon Daily Charts (ft. Ryeowook!)

21 February 2011 at 7:25 PM | Posted in News / Info, Photos, Super Junior | Leave a comment

Super Junior is currently in Yokohama for their Super Show 3 concert, but Ryeowook took the time to tweet a personal message to fans. “Super Junior is 3rd on the Oricon Daily Charts~ ^^Yokohama Arena, approximately 36,000 people are in the stadium, Our ELF I love you all♥ I think I had good dreams in these 3 days please continue to be with us~>∇<”

Source: Oricon, Ryeowook’s Twitter

Shared by: ryeowookfacts.tumblr

Sungmin’s star call with Donghae’s translation

15 February 2011 at 12:31 AM | Posted in News / Info, Super Junior | Leave a comment

Sungmin: Hi I’m Sungmin. It’s Valentine’s Day.

Donghae: Today is Valentine’s Day?

Sungmin: yes. I received lots of chocolate.

Donghae: how many?

Sungmin: me? three thousand fifty thousand…

Donghae: what?? That’s ridiculous.

Sungmin: actuality, I didn’t received anything. T.T

Donghae: huh?You received~ Then What is the fans gave us chocolate in home??

Sungmin: eh~ I didn’t go back to home so I didn’t know.

Donghae: huh? where are you living these days?

Sungmin: no no… I mean, after my schedule, I didn’t go back to home. Anyway, I’ll eat chocolates which you gave us and put on weight. I really appreciate the fans for their endless support and love.

Donghae: Because you gave us a lot of love, we received a lot of chocolate and we are getting a lot of love. I hope always blessed with good health. Valentine’s Day.. Let with us.

Sungmin: I envy you.

Donghae: Why?

Sungmin: because you eat so much without putting on weight.. but I’m going to eat every chocolates, Although I gain weight. so Don’t blame me. hehe

Donghae: you mentioned fat? Oh I miss Kangin.. LOL

Sungmin:haha Thank you.

(Cr:jwon0508 and WeLoveEunMin)
Link: http://youtu.be/D6_SJBDdnJk
Please take out WITH CREDITS. Thank you. *^^*

Top 16 best KPOP dancing idols!

15 February 2011 at 12:11 AM | Posted in News / Info, Photos, Super Junior | Leave a comment

Daftar ini diambil dari KARA’s Baidu thread,dan menunjukan TOP 16 dari “Kpop Dancing Idols” dan salah satu member Super Junior Eunhyuk ada di  urutan 3 dengan perolehan suara sebanyak 1668.Chukkae oppa 🙂

1. JaeBeom (4365)
2. TVXQ-Yunho (3949)
3. Super Junior-EunHyuk(1668)
4. SS501-Kim Hyun Joong (1578)
5. Beast-GiKwang (1125)
6. Kara-Nicole(1108)
7. SHINee-TaeMin (919)
8. 4Minute-HyunAh (839)
9. After School-Kahi (818)
10. BigBang-TaeYang (670)
11、SNSD-Hyeo Yeon (666)
12. f(x)-Victoria(630)
13.2Ne1-Minzy (616)
14. SNSD- Yuri (563)
15. Beast-Hyun Seung (423)
16. After School-UEE (391)

Source:KRMTV @ KARA Baidu thread
Translated by Kacey @ DKPOPNEWS.NET

Shared by AFC

Track list + more information on Super Junior-M’s “Too Perfect” revealed

15 February 2011 at 12:03 AM | Posted in News / Info, Photos, Schedule, Super Junior | Leave a comment

We now know that Super Junior-M is returning with their second mini-album, “Too Perfect” on February 25th. A sample of their title track was even shared on a Taiwanese radio station.

Now, more information has been released as the album recently appeared for preorders on the Avex Taiwan website.

According to translations provided by @zhouminews:

– Super Junior M is releasing their new album “Perfection” to once again take on the Chinese market!
– Released first in Taiwan on February 25th, followed by all Asia!
– Brand new eight-person image, SJ Eunhyuk, Sungmin have been added so fans can be even more excited!
– Includes 35 pages of lyrics + photo booklet, as well one member’s autograph card (8 kinds in total)
– Includes 6 brand-new Chinese songs, including HENRY and Zhou Mi’s compositions “Off my mind” and “True Love,” as well as “Love is Sweet,” written by Jay Chou for Super Junior M

And here’s the tracklist:

1. 太完美 (Perfection)
2. 命運線 (Destiny)
3. 幸福微甜 (Love is sweet)
4. 表白 (Off my mind)
5. True Love
6. 吹一樣的風 (My all is in you)

Source: Avex Taiwan Website
Translated by: @zhouminews
Tip: lolliwen

Shared by Allkpop

Hadiah Valentine untuk Donghae Super Junior dari OnlyHae

11 February 2011 at 11:11 PM | Posted in E.L.F, News / Info, Photos, Super Junior | 2 Comments

Sebagai hadiah Valentine 2011,forum atau fanbase OnlyHae memberikan hadiah sebuah bintang ke Donghae.Ya,bintang yang bisa kita lihat tiap malam kalau kita memandang ke langit.

Jadi sekarang udah ada 2 member Super Junior yang namanya diabadikan menjadi nama bintang ya (sebelumnya Heechul juga diberi hadiah seperti ini oleh para petals)..hihi seneng deh.ELF daebak!!

Kita tunggu aja sampai ada 13+2 bintang di langit sesuai nama member Super Junior ^^

Credits: OnlyHae | @zreh44

TAKE OUT WITH FULL CREDITS

Next Page »

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: