[Photo] Raditya Dika…. suka Super Junior? ㅋㅋㅋ

26 May 2011 at 8:54 PM | Posted in News / Info, Super Junior | Leave a comment

remaja Indonesia mana sih yang gak tau si Raditya Dika…. seorang penulis buku-buku jenaka hebat, salah satunya itu Kambing Jantan, yang ternyata menceritakan kehidupan doi ketika masih berkuliah di Adelaide, Australia. Sebenernya sih berasal dari blog pribadinya lalu dibukukan setelah doi memenangkan Indonesian Blog Award dan sekarang buku itu jadi Best Seller. Terus apa hubungannya dia suka sm Super Junior?

Hahahahaha itu bisa diambil kesimpulan dari tweetnya dia sih,

yang sontak langsung bikin heboh Twitter karna doi ngupload foto doi pake baju bertuliskan ‘Super Junior’ ㅎㅎㅎㅎㅎ

bajunya bagus loh Bang…. aku suka (•̯͡.•̯͡)

Source: Raditya Dika’s Twitter

About these ads

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com. | The Pool Theme.
Entries and comments feeds.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,720 other followers

%d bloggers like this: